Vi har begynt på loftet!!! :D

Den siste uken nå har det foregått en god del på loftet vårt! For en tid tilbake så jeg en kommentar på facebook om noen som hadde ansatt et firma til å ferdigstille loftet på deres Tornerosehus. Siden det fristet lite å sette i gang med isolering av et loft som ikke er standard på noen som helst måte, så tok vi kontakt med hun som hadde skrevet facebookkommentaren. Det viste seg at de hadde benyttet et firma som het Normest som holder til i Halden og at de var kjempefornøyd med jobben som var gjort.

Etter å ha sendt en mail til Mateusz som er eier av firmaet, fikk vi beskjed om at de kunne komme og isolere hos oss og sette opp rominndelingen, men siden de foreløpig ikke hadde noen kontakt med hverken rørlegger eller elektriker på vestlandet så var det vanskelig for dem å gjøre mer. Vi diskuterte litt frem og tilbake, og fikk et tilbud sent på mail. Etter å ha kontaktet banken for å få bekreftet finansiering, sendte vi bekreftende melding til Mateusz om at vi ønsket å godta tilbudet. Da tok det ikke lang tid før vi fikk beskjed om at de kom til å begynne 22.september. I dag er det 25.september og Mateusz og de to medarbeiderne hans er ferdige med jobben, nå slapper de av litt før de skal kjøre hele veien hjem igjen til Halden.

Det er helt utrolig hva de har fått til på den korte tiden! For å isolere loftet med 30cm glava måtte de lekte ut store deler av tak og vegger på loftet. I tillegg har de lagt plast i ytterveggene og satt opp veggene der de skal være. Nå må vi få tak i en elektriker og rørlegger, og så begynner arbeidet med å feste opp sponplater, lister, tapet og lignende. I tillegg skal vi bygge inn en skyvedørsgarderobe og noen skap til filmer, spill og lignende i veggene.

Så nå har vi delt inn loftet i to soverom, en loftstue og et bad. Og rommene er mye større enn vi hadde trodd de skulle bli. Spesielt loftstuen! 😀

Her er planløsningen som Normest fikk sendt over. Ikke akkurat den beste arbeidstegningen, men jammen har de klart å gjøre en kjempebra jobb likevel!
IMG_7953

Er så glade for at vi fikk tak i dem, og at jobben er gjort nå. Nå er vi godt motivert til å fullføre loftet selv! 🙂

Siden det er temmelig mørkt ute nå så må jeg vente til i morgen med å legge ut bilder fra loftet. Men det kommer 🙂

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.