Litt om bloggen…

Etter å ha lekt med tanken en god stund har jeg endelig satt meg ned og startet en blogg. Planen er at jeg i hovedsak skal blogge om husbyggingen vår, men vi får se hva som dukker opp etterhvert. ;o) Jeg, min kjære samboer, gullet vårt Mina på 3år og valpen vår Bolt skal flytte fra Rogaland  til Bergensområdet i løpet av neste år. Gjennom denne bloggen kan de som ønsker det følge oss på veien mot nytt hus.

3 kommentarer

3 thoughts on “Litt om bloggen…

  1. Kristin

    Hei Kine. Jeg tar kontakt med deg på vegne av Älvsbyhus. På Älvsbyhus sin hjemmeside er det en inspirasjonsside hvor det hadde passet veldig bra å linke til din blogg. Er dette i orden? Send meg gjerne en e-post på kb@pr-o.no. Mvh. Kristin

  2. Narve André & Ronny

    Hei Kine 🙂
    Kjempe bra blogg, med masse informasjon, tror det nå er 16. gangen vi leser igjennom her 🙂

    Vi er nå i første budsjett kalkyle med Älvsbyhus i Sverige, da vi vurderer å flytte like over grensen, så dette blir spennende!

    Vi kommer også snart til å starte en liten blogg tror jeg, som du mente også, egentlig for venner og familie, men kanskje også for andre som vil ha inspirasjon om Älvsbyhus bygging.

    Nå er vi i mars 2014, håper dere har kommet dere inn og nyter det nye huset!
    Men savner et lite innlegg om hvordan dere har fått det, og kanskje et til når dere skal begynne å anlegge hage etc.

    De beste hilsener ifra
    Narve André og Ronny
    Drammen

    • Heisann! 🙂 Så kjekt at dere liker bloggen! Beklager at det ikke har blitt noen oppdateringer etter innflytting. Vi har kommet oss godt i hus nå ja. 🙂 skal prøve å komme med en oppdatering en av de nærmeste dagene. Ha en fortsatt fin dag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.